Envío nacional a península gratuito a partir de 100€

Filosofia i fabricació

Filosofia

De generació en generació ens hem transmès la passió i l’ofici de torronaire

Som torroners i gelaters d’ofici i combinem les dues temporades al llarg de l’any. Hi ha dos moments a l’any que marquen les nostres temporades. El setembre és el mes de la collita de l’ametlla i i els mesos de novembre-gener que són els mesos de la collita de xufla.

Fabricació

“Cal escollir molt bé la mel i les ametlles.

En un bon torró has de poder separar al paladar el gust de les ametlles i de la mel.”

Som un negoci familiar amb una producció limitada i per nosaltres és igual d’important la sel·lecció de les matèries primes, el procés de fabricació i el moment de la venda. La nostra fabricació és totalment artesana. Combinem la producció entre el nostre obrador del barri de Ciutat Vella i la producció que fem a Xixona, d’allà on som originaris. A la primavera i estiu combinem la venda de gelats i orxates amb els torrons. La resta de l’any ens dediquem a la venda de torrons.

Cada barra de torró Planelles Donat és única
perquè les tallem i emboliquem a mà.

Torrons

Donem importància a tots els detalls: procedència de les matèries primes, torrat de l’ametlla i punt de cocció de la mel… i cada any dediquem tots els esforços per buscar l’excel·lència del nostre torró. Fer torró no és una ciència exacta i cal conèixer i controlar tot el procés per intentar que el torró sempre surti igual de bo.

Pels torrons sempre utilitzem mel i ametlla de l’any d’agricultors del llevant espanyol. Per fer els nostres torrons utilitzem mel de romaní i/o de taronger segons la varietat.

Cremem diàriament al nostre obrador de Ciutat Vella perquè el client s’endugui la barra encara amb el cruixent del carmel i l’aroma de sucre cremat.

Orxata

L’orxata, els gelats i les demés begudes les elaborem diàriament al nostre obrador de Ciutat Vella. Això ens dona la flexibilitat d’adaptar la producció segons el clima i necessitat de les nostres botigues. D’aquesta manera sempre podem oferir un producte recent.

La producció de la nostra orxata és diària. La xufla que utilitzem és de la regió d’Alboraya i compleix amb els estàndards de qualitat de la D.O CHUFA DE VALENCIA.

Gelats

Per fer els nostres gelats donem molta importància a la qualitat de les matèries primes La majoria dels nostres gelats són de base làctia tot i que també disposem de sorbet de mango per aquells clients amb intolerància a la lactosa.

Perquè entenem el gelat com un aliment, utilitzem productes naturals, poc sucre i res de greixos saturats (apart del propi de la nata i la llet sencera de vaca). Així podem garantir productes poc calòrics i el màxim de nutritius.