Política de privacitat

Política de privacitat

Planelles Donat S.A.
d’ara endavant “Planelles Donat”

A Planelles Donat volem garantir la privacitat en el tractament de les teves dades personals. A continuació, us expliquem com recopilem, utilitzem i custodiem les dades de les persones que contacten amb nosaltres.

Planelles Donat pot canviar l’actual política per motius d’exigències legislatives o d’autoregulació, per això aconsellem als usuaris que visitin regularment aquest Avís.

1. RESPONSABLE DEL TRACTAMENT

L’usuari o client que faciliti a Planelles Donat dades de caràcter personal a través de la nostra web o per altres canals (per exemple, xarxes socials) queda informat que el tractament de les seves dades és realitzat per:

Planelles Donat S.A.
Portal de l’Àngel 7, 08002 Barcelona
CIF: A-58723453

Per a dubtes, contactar amb nosaltres a través del següent mail: info@planellesdonat.com.

2. FINALITATS DEL TRACTAMENT DE DADES

Vostè, en lliurar espontàniament les seves dades personals amb qualsevol formulari d’aquesta web i acceptar de forma expressa el seu enviament, permet directament a Planelles Donat perquè tracti i integri en un fitxer de la seva propietat aquelles dades remeses.

La recollida i procés de les dades personals que vostè, com a usuari, faciliti té com a propòsit principal de donar resposta a la consulta i enviar-li informació comercial i/o publicitària. No obstant això, també té com a objectiu les següents accions:

  • Comunicar amb el remitent de la informació, contestar a la seva sol·licitud, petició o consulta i coordinar la publicació de consultes i comentaris i fer un seguiment posterior.
  • Dirigir, si escau, la seva comanda i dur a terme la prestació contractada per l’Usuari, la seva facturació i cobrament.
  • Administrar i controlar la cartera de clients.
  • Realitzar, si escau, la participació de l’Usuari en sortejos o concursos organitzats per Planelles Donat.
  • Portar, si escau, el procés de registre de l’Usuari en la Plataforma Online.

En virtut de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, en cap concepte Planelles Donat enviarà publicitat i comunicacions amb finalitats de venda o unes altres de naturalesa comercial als usuaris sense que intervingui la seva prèvia petició o consentiment. Igualment, tampoc remetrà missatges no sol·licitats ni consentits prèviament ni enviarà cadenes de missatges electrònics no sol·licitats ni prèviament consentits.

Les dades personals que vostè proporcioni hauran de ser veritables, exactes, complets i actualitzats, responent dels danys i perjudicis que es poguessin generar a causa del no compliment d’aquesta obligació.

Les dades lliurades per vostè en els camps marcats amb * són obligatoris per a poder complir amb la finalitat exposada en el paràgraf anterior. En el cas que l’usuari no empleni tots els camps sol·licitats, Planelles Donat es reserva el dret a dictaminar si prestar a l’usuari el servei de què es tracti.

3. DURACIÓ

Durada del tractament de dades.
Les dades personals per a la gestió de la relació amb el client i la facturació i cobrament dels serveis seran conservats mentre es mantingui la relació contractual vigent. Una vegada finalitzada aquesta relació, en aquest cas, les dades podran ser conservats durant el temps exigit per la legislació aplicable i fins que prescriguin les eventuals responsabilitats derivades del contracte.

Les dades per a la gestió de preguntes i sol·licituds es conservaran durant el temps necessari per a donar resposta a aquests, amb un termini màxim d’un any.

Les dades relatives a publicacions de comentaris sobre els nostres productes romandran durant la vigència i publicitat dels productes o serveis als quals fan referència, tret que s’expressi el desig que siguin suprimits en qualsevol moment.
Les dades per a la participació en concursos, sortejos i promocions es guardaran durant el temps que durin els mateixos, segons les seves bases específiques, per a gestionar el seu desenvolupament i, posteriorment, fins que prescriguin les possibles responsabilitats derivades de la seva execució.

Les dades per a l’enviament de comunicacions comercials i realització de perfils comercials dels nostres productes o serveis seran conservats indefinidament fins que, si escau, ens manifestis la teva voluntat d’esborrar-los.

4. DRETS QUE TÉ L’USUARI AMB RELACIÓ A LES SEVES DADES

L’Usuari pot executar els seus drets d’accés, rectificació, supressió, oposició i decisions individuals automatitzades, portabilitat i limitació del tractament de les seves dades dirigint-se a Planelles Donat situada en Portal de l’Àngel 7, 08002 Barcelona, o a l’adreça info@planellesdonat.com, proporcionant la documentació que acrediti la identitat de l’interessat. L’Usuari té dret a presentar una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD), si considera vulnerats els seus drets.

5. LEGITIMACIÓ PER Al TRACTAMENT DE DADES

La base legal per a l’ús de dades és l’acceptació expressa de l’interessat.

6. COMUNICACIÓ DE LES SEVES DADES

Amb l’objectiu de concedir la màxima qualitat, Planelles Donat necessita compartir les seves Dades Personals amb entitats o proveïdors externs que ens ajuden a poder oferir el millor servei.

Societats que ens ajuden amb diferents qüestions relacionades amb el Servei. A Planelles Donat ens assegurem que tots els nostres proveïdors que poden tenir accés a les seves Dades Personals actuïn de manera confidencial, lleial i complint amb tota la normativa aplicable.

A les entitats financeres a través de les quals es realitzi la gestió de cobraments i pagaments.

A les Administracions públiques competents, en els casos previstos en la Llei i per a les finalitats en ella descrits.

7. DADES DE TERCERS

Si facilita dades de tercers, assumeix la responsabilitat d’informar-los prèviament de tot el que es preveu en l’article 14 del Reglament General de Protecció de Dades en les condicions establertes en aquest mandat.

ACCEPTACIÓ I CONSENTIMENT

L’Usuari manifesta haver estat informat de les condicions sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de Planelles Donat, en la forma i per a les finalitats indicades en l’actual Política de Privacitat.