Envío nacional a península gratuito a partir de 100€

Torrons i dolços

Torrons

Torrons artesans

Les nostres varietats de torrons són les tradicionals.
Volem preservar el torró en la seva essència i per això treballem per aconseguir la màxima qualitat de tota la gamma de torrons clàssics. Els torrons són un aliment molt nutritiu i amb propietats saludables. La base principal del torró són les ametlles, fundamentals a la dieta Mediterrània.

Propietats nutricionals

Les ametlles, base del torró, són una part molt important de la dieta Mediterrànea.

Les ametlles posseeixen un elevat contingut en àcid oleic i tenen quantitats significatives de vitamina E. Són molt energètiques i una bona font de fibra. En consum moderat, contribueixen a reduir el colesterol i són unes de les fonts no animals més riques en calci.

“El nostre torró de Xixona està elaborat amb un 69% d’ametlla marcona*. Una porció de torró al dia és un hàbit saludable”

Informació d'al·lèrgens

Des de Planelles Donat tenim molta cura amb el tracte i la informació que donem sobre els al·lèrgens. 

La nostra política d’etiquetat contempla sempre l’etiquetat dels al·lèrgens. Recomanem que el client revisi l’etiquetatge dels productes i en cas de dubte, ens contacti o s’adreci al personal especialitzat de les nostres botigues. Per més informació podeu consultar la nostra taula d’al·lèrgens.

*L’ametlla Marcona és una de les varietats més apreciades i coneguda. Es tracta d’una ametlla rodona i grossa, dolça i amb poc percentatge d’amargor. És una de les més utilitzades, la més cara i la més demandada per la indústria rebostera i torronera, és una de les varietats més apreciades i conegudes. Un cop extreta la closca, es torra fins que adquireix el to desitjat per a l’elaboració de torrons durs o tous. Serveix de base per a les Indicacions Geogràfiques Protegides Torró de Xixona i Torró d’Alacant.