Condicions de compra

  1. Planelles Donat es compromet solament a facturar les comandes un cop rebudes i cobrades.
  2. Els enviaments, depenent del transport i de les aduanes, poden patir retards aliens a nosaltres. Planelles Donat no se’n fa responsable en aquests casos.
  3. Tots els enviaments han d’incorporar el telèfon i adreça del destinatari així com el telèfon i contacte del remitent en cas que siguin diferents.
  4. Els enviaments nacionals s’enviaran a través de GRUPO VIAPACK( ENVIALIA). El plaç estimat d’entrega són unes 72h des de la recollida de la comanda a la nostra botiga. Els enviaments a la ciutat de Barcelona tenen un termini estimat d’entrega de 2 dies laborables amb contacte previ d’entrega.
  5. Els enviaments a destinacions europees aniran per agència terrestre. Tenen un termini estimat d’entrega d’uns 6 dies laborables amb contacte previ d’entrega.
  6. Qualsevol error en l’adreça de destinatari proporcionada és responsabilitat del client i totes les despeses que se’n derivin correran a càrrec seu.
  7. Tots els nostres paquets surten de la botiga en perfectes condicions. Si el destinatari detectés algun problema en rebre el paquet agrairíem que ho comuniqués a la agència de transports en el moment de rebre la comanda.
  8. Planelles Donat no és responsable dels paquets retornats per adreces incorrectes, incomplertes o per canvis de domicili del destinatari. Tampoc es fa responsable de l’absència del destinatari en el moment de l’entrega ni dels paquets no retirats després de l’avís de recollida.
  9. A partir del 15 de Desembre, degut a l’acumulació de feina en les agències de transport, no podem garantir l’entrega dels paquets en el temps esperat. DISCULPIN LES MOLÈSTIES.