Condicions de compra

  1. Planelles Donat es compromet solament a facturar les comandes un cop rebudes i cobrades.
  2. Els enviaments, depenent del transport i de les aduanes, poden patir retards aliens a nosaltres. Planelles Donat no se’n fa responsable en aquests casos.
  3. Tots els enviaments han d’incorporar el telèfon i adreça del destinatari així com el telèfon i contacte del remitent en cas que siguin diferents.
  4. Els enviaments a Barcelona amb entrega immediata només es realitzaran en horari d’obertura de botiga. En cas que la comanda es realitzi fora de l’horari d’obertura, l’enviament es farà efectiu tan bon punt s’obri l’establiment.
  5. Els enviaments nacionals s’enviaran a través de GRUPO VIAPACK( ENVIALIA). El plaç estimat d’entrega són unes 72h des de la recollida de la comanda a la nostra botiga. Els enviaments a la ciutat de Barcelona tenen un termini estimat d’entrega de 2 dies laborables amb contacte previ d’entrega.
  6. Els enviaments a destinacions europees aniran per agència terrestre. Tenen un termini estimat d’entrega d’uns 6 dies laborables amb contacte previ d’entrega.
  7. Qualsevol error en l’adreça de destinatari proporcionada és responsabilitat del client i totes les despeses que se’n derivin correran a càrrec seu.
  8. Tots els nostres paquets surten de la botiga en perfectes condicions. Si el destinatari detectés algun problema en rebre el paquet agrairíem que ho comuniqués a la agència de transports en el moment de rebre la comanda.
  9. Planelles Donat no és responsable dels paquets retornats per adreces incorrectes, incomplertes o per canvis de domicili del destinatari. Tampoc es fa responsable de l’absència del destinatari en el moment de l’entrega ni dels paquets no retirats després de l’avís de recollida.
  10. A partir del 15 de Desembre, degut a l’acumulació de feina en les agències de transport, no podem garantir l’entrega dels paquets en el temps esperat. DISCULPIN LES MOLÈSTIES.