Envío nacional a península gratuito a partir de 100€

FAQ / Política d’enviament

FAQ / Política d’enviament

I. Comanda

Com fer una comanda?

En la nostra shop online. Per comprar es pot fer a través del registre de l’usuari o bé com a perfil de convidat, i el pagament a través de la passarel·la de pagament de la web o per transferència bancaria.

Què succeeix si un producte arriba en mal estat?

Una vegada confirmada la comanda, no es podrà realitzar un canvi d’adreça d’enviament, tret que es realitzi fins 1 hora després d’haver efectuat el pagament. Si fos aquest el cas, hauries de posar-te en contacte com més aviat millor amb nosaltres a través de info@planellesdonat.com o al telèfon 933173439.

En el cas que s’hagi de tornar a fer un enviament a una adreça modificada Planelles Donat no es farà càrrec del cost del nou enviament.

Què succeeix si un producte arriba en mal estat?

A Planelles Donat recomanem sempre comprovar la comanda en el moment del lliurament. En cas que hi hagi algun producte defectuós, haurà de posar-se en contacte per mail a info@planellesdonat.com i enviar-nos una foto on es mostri amb claredat el desperfecte.

Què succeix si el contingut del paquet és incorrecte?

Si el contingut de productes en el paquet no correspon amb la comanda realitzada, t’enviarem els productes correctes o et reemborsarem l’import corresponent. Planelles Donat assumirà les despeses d’enviament addicionals que puguin generar-se.

On poden enviar-se les meves comandes?

  • Fem enviaments Nacionals a Espanya Peninsular i les Illes Balears. Queden exclosos els enviaments a les Illes Canàries, Ceuta i Melilla .
  • Fem enviaments a tota la Unió Europea
  • Fem enviaments extracomunitaris a Europa a: Regne Unit, Suïssa i Noruega
  • Fem enviaments internacionals: Estats Units (US), Nova Zelanda, Austràlia, Xina, Taiwan, Singapur, Malàisia, Macau, Japó, Hong Kong i Filipines.

Quins són els costos d’enviament d’una comanda?

  • Espanya peninsular: Els costos d’enviament són gratuïts si la comanda supera els 100€. Si la comanda és inferior a 100€ els costos d’enviament són de 6€ ciutat de Barcelona i 8€ la resta d’Espanya peninsular.
  • Illes Balears: Els costos d’enviament són de 14€. Queden excloses Formentera i Cabrera.
  • Unió Europea: Costos d’enviament són de 25€ fins a 10 Kilos mitjançant enviament Express.
  • Extracomunitaris a Europa: Costos d’enviament són de 20€ fins a 5 Kilos mitjançant enviament Express.
  • Internacionals: Costos d’enviament són de 25€ fins a 5 Kilos mitjançant enviament Express.

II.Pagament de la comanda

En quina moneda s’indiquen els preus i es cobren les comandes?

Els preus de tots els nostres productes i les despeses del transport, venen indicats en Euros. Totes les comandes realitzades es cobraran en Euros i, serà el banc del client qui apliqui el canvi de moneda corresponent, sempre que sigui una moneda diferent de l’Euro la utilitzada per a pagar la comanda realitzada.

Està l’Iva inclòs en els preus?

Tots els nostres productes i despeses de transport tenen inclòs el seu IVA corresponent.

Pels enviaments a la Unió Europea al realitzar el pagament s’acabarà aplicant en el preu l’IVA corresponent al país de destí. Pel que fa als països extracomunitaris no s’aplicarà IVA però si un càrrec en concepte de costos aranzelaris.

Forma de pagament

Amb targeta de crèdit o dèbit. També és possible realitzar el pagament per transferència.

És segur utilizar la meva tarjeta de crèdit/ dèbit?

Totes les compres que realitzis en la nostra web són 100% segures. Planelles Donat dedica la seva màxima atenció quant a la seguretat del pagament per Internet.

Un cop es finalitza la comanda la pagina web redirigeix la compra al banc Caixabank i és aquí on es realitza el pagament mitjançant el sistema Redsys. Les teves dades bancàries estan protegides i encriptades per la tecnologia més avançada mitjançant la cobertura del servei de CaixaBankProtect®.

Si tens qualsevol dubte sobre la seguretat del pagament per Internet, si us plau contacta amb Planelles Donat a través del correu: info@planellesdonat.com.

Com puc comprobar que el pagament ha estat acceptat?

L’enviament de la comanda començarà en el moment en què s’hagi confirmat el pagament. En aquest moment se t’enviarà un correu electrònic informant-te que el procés d’enviament ha començat.

III.Transport i lliurament

Quan rebré la meva comanda?

Els nostres enviaments i les nostres entregues s’envien o s’entreguen en dies laborables. Sempre que hi hagi algun dia festiu els temps d’entrega s’allarguen 1 dia .

Espanya Peninsular: 24-48h dies laborables

Illes Balears: 72h dies laborables

Unió Europea: 48h-72h dies laborables

Països extracomunitaris a Europa: 1-4 dies laborables per paqueteria Express i de 2-5 dies laborables per terrestre.

Països internacionals: 3-6 dies laborables per paqueteria Express.

IMPORTANT: Durant el mes de desembre i sobretot els dies pròxims al dia de Nadal, a causa de l’augment de comandes i la feina de les empreses transportistes es poden ocasionar retards en les entregues.

Quina empresa realitza els enviaments?

Treballem amb diferents empreses transportistes especialitzades en alimentació per intentar garantir el millor servei de cada zona de destí.

Barcelona ciutat: Enviaments immediats STUART.

Espanya peninsular: GLS

Illes Balears: GLS

Unió Europea: Enviaments inferiors a 5kg DHL Express.Per enviaments superiors a 5kg GLS.

Països internacionals: DHL Express fins a un màxim de 5 Kg.

Des d’on s’envia la meva comanda?

Totes les comandes s’envien des de la nostra botiga de Portal de l’Àngel 27, 08002 Barcelona.

La meva comanda hauria d’haver arribat ja, però encara no l’he rebuda?
Abans de contactar amb nosaltres si us plau comproveu el mail de confirmació i assegurau-vos que no hi hagi errors en l’adreça d’enviament.

El seu codi postal és una part crucial del seu enviament, asseguris d’haver-lo introduït correctament.

Posis en contacte amb nosaltres a través del nostre mail info@planellesdonat.com o bé per telèfon al 933173439.

Com puc fer un seguiment del meu enviament?

El seu mètode d’enviament inclou seguiment. Pels enviaments a Espanya peninsular rebrà un missatge al número de telèfon mòbil facilitat amb un enllaç per poder fer el seguiment.

Pels enviaments a la Unió Europea i a països extracomunitaris rebrà un enllaç per poder realitzar el seguiment al mail facilitat .

Si té alguna pregunta sobre el seu enviament pot posar-se en contacte amb nosaltres a través del mail info@planellesdonat.com o per telèfon al 933173439.

Puc triar una franja horaria d’entrega de la comanda o entrega immediata?

Aquesta opció només està disponible per la ciutat de Barcelona on existeix el servei d’entrega immediat. Un cop feta la comanda s’entregarà com a màxim 2 hores després en horari d’obertura de botiga. Si la comanda no es fa en horari d’obertura de comanda, l’endemà a l’obrir la botiga ens posarem en contacte per concertar l’hora de lliurament.

Com s’enviarà la meva comanda?

Totes les comandes s’enviaran embolicades correctament i protegides de la llum i de cops, per a garantir la seva màxima qualitat.

Què succeeix si en la direcció i moment de lliurament no hi ha ningú per rebre la comanda?

A vegades no és possible efectuar el lliurament de la comanda. En aquests casos, la companyia de transport i l’equip de Planelles Donat intentarem solucionar la incidència.

Pel que fa als enviaments d’Espanya peninsular, Illes Balears, Unió Europea i països extracomunitaris l’empresa de transports farà un màxim de 3 intents d’entrega. Si no s’aconsegueix fer l’entrega en cap dels intents, s’avisarà al client que el paquet ha de recollir-se en un parcelshop proper al domicili abans d’un termini de dies determinat. Si tampoc es recull en el termini establert aleshores es retornarà el paquet a la nostra botiga.

Pel que fa als enviaments immediats a la ciutat de Barcelona, es faran sempre en un termini màxim de 2h des que es realitzi la comanda. En el cas que no es pugui fer el lliurament es retornarà la comanda a la nostra botiga.

Un cop retornat el paquet a la nostra botiga si el client desitja que li tornem a enviar la comanda Planelles Donat no es farà càrrec de les noves despeses d’enviament.