Envío nacional a península gratuito a partir de 100€

Enviament de torrons a Europa

Enviament de torrons a Europa
4 octubre 2021 Planelles

Enviament de torrons a Europa

Des de fa més de 50 anys a Planelles Donat hem ajudat als nostres clients a realitzar enviaments de torrons.

Els Nadals són moments de retrobaments i celebracions familiars i a vegades les persones estimades estan lluny de casa. Enviar torrons a l’estranger a familiars i amics és una manera de compartir les festes amb ells.

Els torrons són productes alimentaris resistents, que no necessiten refrigeració i de caducitat llarga. Totes aquestes característiques permeten un transport òptim del producte.

Per realitzar l’enviament a Europa treballem conjuntament amb Courrier Express. El lliurament dels enviaments té un termini estimat d’entrega de 48h-72h.

Durant tot el procés d’enviament els clients poden tenir un seguiment de l’enviament mitjançant un enllaç que s’envia al mail facilitat en el formulari de contacte.

Els enviaments es poden realitzar a través de la nostra botiga online o bé físicament a les nostres botigues de Portal de l’Àngel on el nostre personal especialitzat us informarà de com realitzar els enviaments.

Realitzem enviaments a Europa , tant a països de la Unió Europa com a països extracomunitaris( ex: enviar torrons a Regne Unit, enviar torrons Suïssa). En el segon cas nosaltres ens encarreguem de gestionar els tràmits duaners que es puguin ocasionar.

Estem molt especialitzats també en enviar torrons a França.

Actualment no realitzem enviaments de torrons per correus.

IMPORTANT: Durant el mes de desembre i sobretot els dies pròxims al dia de Nadal, a causa de l’augment de comandes i la feina de les empreses transportistes es poden ocasionar retards en les entregues. Recomanem fer els enviaments amb una mica de marge perquè arribin per garantir que arribin les dates senyalades.